GÜMÜŞHANE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
İŞYERİ SAĞLIK VE GÜVENLİK BİRİMİ

AŞÇILARIMIZDAN LEZZETLİ SUNUMLAR

"Okullarda Görevli Aşçılara Yönelik  Mesleki Gelişim Ve Menü Uygulaması" programı, Müdürlüğümüzün planlamasıyla, 19.08.2024-23.08.2024  tarihleri arasında gerçekleştirildi.
AŞÇILARIMIZDAN LEZZETLİ SUNUMLAR

"Okullarda Görevli Aşçılara Yönelik  Mesleki Gelişim Ve Menü Uygulaması" programı, Müdürlüğümüz İşyeri Sağlık Ve Güvenlik Birimi  planlamasıyla 19.08.2024-23.08.2024  tarihleri arasında gerçekleştirildi.

İl merkezimizde bulunan pansiyonlu okullarda görevli  aşçı ve aşçı yardımcılarının mesleki gelişimlerini artırmayı amaçlayan program, Hayme Ana  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 8 okul ve 16 aşçının katılımıyla gerçekleşti.Okul yemekhanelerinde çıkan yemek çeşitliliğini arttırmak amacıyla aşçılar farklı lezzetleri deneyerek hünerlerini sergiledi.

Okul ve kurumlarda öğrencilere servis edilen  yemeklerin sunum ve  hizmet kalitesini artırmaya yönelik; hijyen sanitasyon, gıda güvenliği, menü planlama ve sağlıklı pişirme teknikleri konularında Müdürlüğümüz İSG Birimi Sağlık Hizmetleri Sorumlusu ve Diyetisyeni tarafından bilgilendirme yapıldı.

Programın etkinliği için desteklerini esirgemeyen ilgili okul idarecilerine, ev sahipliği yapan Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine, ziyaretlerinden ötürü İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları ile Şube Müdürlerine ve lezzetli sunumları için aşçılarımıza  teşekkür ederiz.

sporl -glhayme anamareşal-mtalmareşal-mtalibnisina-fatihibnisina-fatihibnisina-fatih26-08-2024fen lisesifen lisesisporl-glsporl-glsporl-gltoplantıhayme anaibnisina-fatihsporl-glfen lisesikapanış

 





 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aysın Rafet Ataç Eğitim ve Kültür Vakfı Eğitim Merkezi Karaer Mah. Ziya Gökalp Cad. Bina No7 GÜMÜŞHANE - 0 456 213 1077

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.